Sense Categoria

Ros no tolera que es qüestioni la gestió de la Paeria i la labor dels seus treballadors

LleidaDiari
  • març 13, 2015
  • 2 min read
Ros no tolera que es qüestioni la gestió de la Paeria i la labor dels seus treballadors

Ros no tolera que es qüestioni la gestió de la Paeria i la labor dels seus treballadors| Text i fotografies: Laura Biela

 

L’auditori Enric Granados de Lleida ha acollit aquest dijous la Conferència anual de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha volgut iniciar el seu discurs fent referència a la situació que està vivint la Paeria, arran de les denúncies de la exregidora Marta Camps.

En aquest sentit, ha volgut deixar constància que troba legítim que se l’ataqui a ell, però no “tolerarà que es qüestioni la gestió de la Paeria i menys la de les persones que hi treballen”.
 
Ros també ha fet referència a la forma d’actuar que ha tingut Camps, en relació a les denúncies interposades recentment, i ha explicat que considera “que en política hi ha molts mecanismes per expressar un desacord en un procés administratiu” i que “la lleialtat, la justícia i la bondat són virtuts imprescindibles pel bon govern d’una ciutat”.
 
Gardeny tornarà a tenir zona d’oci
L’alcalde de Lleida ha aprofitat la conferència per garantir un oci nocturn de qualitat a la ciutat en breu: “A l’estiu tornaran a obrir les carpes de Gardeny, un cop s’hagi acabat el concurs públic que ara hi ha obert”. I ha avançat que aquest es durà a terme “amb transparència i rigor”, de la mateixa forma que es va fer amb Larida, un projecte que té un expedient impecable i que no s’ha d’amagar res.
 
Finalment Ros ha anunciat que el proper 19 de març la Junta de Portaveus ha convocat ja el Ple extraordinari que sol·licitaren la setmana anterior CiU i PP on es demanava la informació que es va endur Anticorrupció i Antifrau durant l’escorcoll de l’Ajuntament. En aquest sentit, Ros ha afirmat que des de la Paeria donaran les explicacions que siguin necessàries perquè ningú tingui dubte de la gestió de la Paeria. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *