Edició 2021

Ros demana disculpes a Lleida “per l’espectacle d’aquesta setmana”

  • març 6, 2015
  • 2 min read
Ros demana disculpes a Lleida “per l’espectacle d’aquesta setmana”
Ros demana disculpes a Lleida “per l’espectacle d’aquesta setmana”

Ros demana disculpes a Lleida “per l’espectacle d’aquesta setmana”| EP – Fotografia: Miki de Santiago

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha demanat aquest divendres disculpes a la ciutadania “per l’espectacle d’aquesta setmana”. Amb aquest terme s’ha referit el paer en cap a l’entrada dimecres al Consistori de funcionaris de la Fiscalia Anticorrupció demanant sous de la corporació des de 2009 i expedients de concessions, i també de funcionaris de l’Oficina Antifrau de Catalunya per esbrinar si ha patit espionatge a seus ordinadors i telèfons l’exregidora d’Urbanisme Marta Camps.

“Jo lamento i demano disculpes per l’espectacle que hem tingut en els últims dies, però entenc que el crèdit que tenim i el que tindrem fins a les eleccions municipals compensarà la commoció d’aquesta setmana que hem patit”, ha assegurat l’alcalde de la ciutat. 
 
Ros ha fet aquestes declaracions a la seu del PSC, on ha anunciat també la seva intenció de convocar la pròxima setmana als alcaldables dels partits de l’oposició de l’Ajuntament (PP i CiU), així com als dels partits que ja han designat candidat (ERC i ICV), per donar-los les explicacions pertinents.
 
L’alcalde ha participat en la presentació de la nova comissió gestora que dirigirà el PSC de la ciutat de Lleida després del cessament de Marta Camps com a primera secretària en una roda de premsa en la qual, a més de la presidenta d’aquest òrgan, Teresa Cunillera, ha participat el secretari d’acció territorial de la comissió executiva nacional del PSC, Joaquim Fernández.
 
Aquest divendres s’ha constituït la comissió, de la qual a més de Cunillera formen part el cap de gabinet de Ros, José Crespín –també gendre del alcalde–, la regidora Sara Mestres, el director de l’Empresa Municipal d’Urbanisme, Guillermo Hervera , i tres membres de l’anterior executiu local: Carmina Pardo, Judit Alcalà i Joan Antoni Boldú.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.