Troben una ronyonera amb 1.800 euros i la tornen al seu propietari a la Selva

Euros, en una imatge d'arxiu

Euros, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

La Nerea i la Cristina són les dues joves veïnes de Fogars de la Selva que van trobar, abandonada a la terrassa d’una cafeteria de la localitat, una ronyonera que contenia 1800 euros. A dins de la bossa a més dels diners en metàl·lic, hi havia la documentació del propietari de la ronyonera i alguns objectes personals.

 

Segons ha explicat 'Diari de Girona', les dues noies van agafar la ronyonera i es van desplaçar fins a les dependències de la Guàrdia Municipal de la localitat. Va ser la policia qui es va posar en contacte amb el propietari de la ronyonera. Segons explica Salvador Martínez, el cap de la Guàrdia municipal de la localitat, la ronyonera era propietat d’un camioner de nacionalitat croata. El conductor la va deixar oblidada i ja donava per perdut el seu contingut, que corresponia a la recaptació feta per la seva feina.  

 

Segons va explicar l’agent que el va atendre a les xarxes socials, el camioner «ha abandonat les nostres dependències fent salts de satisfacció i amb una cara que anava des de la incredulitat a l’alegria, passant per la gratitud».

 

Una bona acció repetida

Curiosament, aquestes dues joves de Fogars ja van ser les protagonistes d’una bona acció similar a finals de juliol, quan van trobar a la mateixa localitat una motxilla oblidada. En aquella ocasió la motxilla contenia 600 euros en metàl·lic, un llapis de memòria i una cadena d’or.

 

Els fets van passar el 23 de juliol quan tres noies —entre les quals es troben la Nerea i la Cristina— van trobar una motxilla que havia estat oblidada a un camí de Fogars. En aquella ocasió també es van dirigir a la Guàrdia Urbana de la localitat que de seguida van poder comprovar que pertanyia a un taxista de Tordera, que havia perdut els diners de diversos dies de feina. La motxilla va ser retornada amb la col·laboració de la policia d’Hotalric.

 

Altres objectes recuperats

La policia d’Hostalric, precisament, va ser la qui va retornar al seu propietari dues motes de gran cilindrada. Es tractava d’un veí de Breda a qui havien robat les dues motos. Els agents van descobrir dues motos amagades en una zona boscosa als afores de la població i després de fer les comprovacions pertinents van tornar els vehicles al seu propietari.