Sense Categoria

Roda solidària: 24 hores pedalant sense parar per AREMI

LleidaDiari
  • desembre 12, 2016
  • 2 min read
Roda solidària: 24 hores pedalant sense parar per AREMI

Roda solidària: 24 hores pedalant sense parar per AREMI| Redacció – Fotografia: Royal Lleida

 

Cinc ciclistes de Lleida pedalaran durant 24 hores en favor d'AREMI, l'associació que treballa per millorar la qualitat dels afectats per paràlisis cerebral. Vols acompanyar-los? L'activitat, que es celebrarà a les instal·lacions de Royal Lleida, es durà a terme del dia 15 de desembre, a les 20.00 hores, fina el dia 16 de desembre, a la mateixa hora. 

Vols sumar-te a la iniciativa? Pots fer-ho fent un donatiu al següent número de compte: ES94-0182-5938-9602-0150-4805 (posa el teu nom i 'Roda Solidària'), o bé, de fent la teva aportació en metàl·lic a la urna dipositada a Royal Lleida i als centres col·laboradors: Ortopèdia Rubio, Corredoria d'Assegurances Miranda Serrat i Restaurant Teresa Carles.
 
Les persones interessades en pedalar al costat dels cinc experts han de reservar una bicicleta al centre esportiu i fer el donatiu: 1 hora – donatiu de 5 euros / 2 hores – donatiu de 10 euros. Aquestes persones podran pedalar amb l'equip el dijous de 20.00 a 23.00 hores i el divendres de 07.00 a 20.00 hores. Durant la nit pedalarà en solitari l'equip organitzador.
 
Durant tot l'esdeveniment es realitzarà una connexió en directe a través del Facebook de Royal Lleida per retransmetre tota la prova, per poder animar als ciclistes. Ells veuran les vostres paraules d'alè per motivar-se i mantenir l'energia al màxim
 
Cada quilòmetre suma, cada quilòmetre compta i millora la qualitat de la seva vida. 1 km = 1 euros. El 100% dels donatius serà íntegrament per AREMI.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *