Sense Categoria

Rocio Ruiz i Lucia Pasaman també renoven amb l’Associació Lleidatana d’Handbol

LleidaDiari
  • juliol 18, 2013
  • 2 min read
Rocio Ruiz i Lucia Pasaman també renoven amb l’Associació Lleidatana d’Handbol

Rocio Ruiz i Lucia Pasaman també renoven amb l’Associació Lleidatana d’Handbol| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

 

Noves renovacions al primer equip de l’Associació Lleidatana d’Handbol. Si dimarts es coneixia la renovació de Irama García i Jennyfer Nana, aquest dijous ho han comunicat les jugadores lleidatanes Rocio Ruiz i Lucia Pasaman.

Rocio Ruiz complirà la seva quarta temporada al primer equip de l’Associació Lleidatana. La jugadora esquerrana agramuntina, que porta a l’entitat blava des de la categoria juvenil, juga d’extrem dret i està anant de menys a més a les darreres temporades, perfilant-se així com una de les titulars de l’equip blau.
 
Per la seva banda, la lleidatana Lucia Pasaman complirà la tercera temporada també al si del primer equip blau. La seva posició natural és la de central, tot i que també es troba còmoda a l’extrem esquerre. Lucia, és una de les jugadores de l’equip que més tard va agafar contacte amb l’esport de l’handbol, doncs va començar la seva pràctica amb 16 anys, però la seva progressió és totalment ascendent i l’entitat té moltes esperances dipositades en ella.
 
Durant la setmana la junta directiva de l’Associació continuarà amb les reunions amb la resta de jugadores.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *