Roben pancartes electorals del PP a Alpicat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a una persona d’origen estranger per robar pancartes electorals del Partit Popular a Alpicat. Ramón Piñol, alcaldable de la formació al municipi, va denunciar els fets d’immediat davant la Junta Electoral de Zona. «A l’inici de campanya ja vam observar que certes persones del poble van intentar traure les pancartes, però els vam parar», ha assegurat Piñol.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Des de l’Ajuntament del municipi li van comunicar aquest dimecres que la propaganda electoral havia desaparegut i que tenien proves de la persona que estava al capdavant dels fets. «He trucat als Mossos d’Esquadra per informar-los de la situació i, tot seguit, han anat a buscar-lo a casa seva», ha explicat l’alcaldable del PP per Alpicat.

 

Això no obstant, el veí del municipi s’ha negat a obrir-los la porta i s’ha intentat escapar per la porta del darrere de casa seva. Finalment, els Mossos d’Esquadra l’han detingut i li han requisat les pancartes que intentava llençar. «Estem convençuts que ha estat un encàrrec per part d’altres persones, això no obstant, encara farem campanya al carrer perquè és de tots i exigim una campanya neta respectant la llibertat ideològica», ha lamentat Piñol.