Un jove de Barcelona roba 27 menjadores d’una granja de Mollerussa

Imatge de les menjadores robades en una granja de Mollerussa, el dia 24 d'abril de 2020.

Imatge de les menjadores robades en una granja de Mollerussa, recuperades posteriorment pels Mossos d'Esquadra. | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un jove, de 19 anys, veí de Barcelona i nacionalitat argentina, perquè suposadament hauria robat i provocat danys en unes granges de porcs del Parc de la Serra de Mollerussa, a la comarca del Pla d'Urgell. El propietari va dir que en aquests moments tenia les granges aturades i que algú havia aprofitat per desmantellar tota la instal·lació de coure i, a més, va trobar a faltar 27 menjadores i 25 més estaven desmuntades i apilades, com preparades per carregar. El valor del material robat és d'uns 650 euros i els danys provocats a les instal·lacions d'uns 3.000 euros. En denunciar els fets, també va indicar que en una plataforma de compravenda d'articles de segona mà hi havia ofertades unes menjadores similars a les sostretes.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Gràcies a la investigació oberta pels mossos, es va poder determinar la identitat de la persona que suposadament seria responsable de l'anunci. En fer les comprovacions d'aquesta identitat va resultar que, encara que es tractava d'un veí de Barcelona, tenia vincles directes amb la zona on es trobaven les granges. Quan els agents van contactar amb el suposat autor dels fets, aquest els va reconèixer i va facilitar el retorn de totes les menjadores que encara es trobaven a la mateixa localitat. Per aquest motiu, se'l va denunciar penalment per un delicte de furt i se'l va informar de l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit.