Entra en un centre d’estètica i roba mentre les treballadores estaven a les cabines

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un home, de 42 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb força en un centre d'estètica de la Zona Alta de Lleida, que va tenir lloc el 4 d'agost. El lladre va forçar la porta d'entrada, de dues fulles de vidre amb obertura per comandament a distància, mentre les treballadores es trobaven en les cabines interiors i es va endur el telèfon mòbil de l'empresa del taulell de recepció.

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

Amb les imatges aportades en la denúncia, la policia va identificar el suposat autor. Dimarts a la tarda, un agent fora de servei el va veure a la plaça Ricard Viñes. Mentre el seguia, va observar com s'aturava davant diversos establiments i mirava a dins, amb intenció d'aprofitar l'oportunitat per sostreure quelcom.

 

L'agent, que es va identificar com a policia, va aturar l'home a l'avinguda Doctor Fleming. Una patrulla dels Mossos va acudir al lloc i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. L'arrestat, amb antecedents, passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.