Nou robatori amb força al Segrià: S’emporta un quad, motos, eines de treball i cablejat elèctric

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns 13 de març a Lleida un home, de 28 anys, com a presumpte autor d’un robatori amb força i un furt de cablejat telefònicLa detenció és el resultat d’una investigació iniciada el passat dia 16 de febrer quan una patrulla, fent tasques de seguretat ciutadana, va localitzar uns homes que cremaven cablejat elèctric en un edifici en desús de Vilanova de la Barca (Segrià).

Els agents van identificar els individus i van comissar el cablejat i altres objectes, com un quad, tres mini motos, dues desbrossadores i eines de treball, entre altres objectes, davant la possibilitat que aquests haguessin estat sostrets. Les gestions fetes posteriorment pels agents d’investigació van permetre constatar que alguns dels objectes comissats havien estat sostrets, el passat mes de juny, d’un magatzem rural de Bellvís.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

També es van fer gestions per saber la procedència del cablejat telefònic i, després de vàries gestions amb diversos operadors, es va relacionar el material comissat amb alguns furts de cablejat telefònic comesos al Segrià i Pla d’Urgell els darrers mesos.

 

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar la procedència de la resta del material comissat i si va ser sostret en altres robatoris. El detingut, amb antecedents, passarà aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.