Sense Categoria

Revoquen el tercer grau a Jordi Ausàs perquè el consideren “precipitat”

LleidaDiari
  • novembre 18, 2015
  • 2 min read
Revoquen el tercer grau a Jordi Ausàs perquè el consideren “precipitat”

Revoquen el tercer grau a Jordi Ausàs perquè el consideren “precipitat”| ACN – Fotografia: EP

 

El jutjat de vigilància penitenciària de Lleida ha revocat el tercer grau concedit a començaments d’octubre a l’exconseller de Governació Jordi Ausàs per la direcció general de Serveis Penitenciaris. Ho ha fet a petició de la Fiscalia, que va recórrer aquesta decisió atenent que l’equip d’observació del centre penitenciari plantejava només el segon grau. 

El jutjat considera “prematura” i “precipitada” la classificació de tercer grau ja que considera que no ha passat el temps “suficient” d’estudi i coneixement de l’intern.
 
Ausàs actualment es troba en segon grau i aquest no permet obtenir permisos (a no ser que siguin per circumstàncies excepcionals) fins que no s’hagi complert una quarta part de la condemna. L’exconseller doncs, no podrà seguir gaudint dels permisos de cap de setmana (com ha estat fent fins ara) com a mínim fins a finals de juny de 2016, quan haurà complert un any dels quatre anys de presó als quals va ser condemnat pels delictes de contraban de tabac i de pertinença a un grup criminal.
 
El seu advocat pot recórrer aquesta decisió a l’Audiència de Lleida, tot i que la revocació del tercer grau es manté fins que no es resolgui el possible recurs.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *