Sense Categoria

Retiren el vedell mort de Ramaderia Pifarré

LleidaDiari
  • novembre 14, 2015
  • 2 min read
Retiren el vedell mort de Ramaderia Pifarré

Retiren el vedell mort de Ramaderia Pifarré| Redacció – Fotografia: Ramaderia Pifarré

 

El vedell que va morir dijous a Ramaderia Pifarré ja ha estat retirat, gràcies a la mediació de l’Ajuntament de Lleida, en concret d’Urbanisme i de la Guàrdia Urbana, que ha acompanyat el camió habilitat per aquesta funció i ha estat parlant amb els propietaris de la granja i de la finca veïna.

Els veïns han obert el pas i l’animal mort ha pogut ser retirat d’acord amb la normativa de salut pública.
 
No obstant, els propietaris es queixen del retràs, ja que durant la tarda del dia 12, l’advocat va intentar en diverses ocasions comunicar via fax la situació de l’animal mort i la conseqüent demanda d’obertura, “però ha estat impossible fer arribar la comunicació”.
 
El matí del 13 de novembre s’ha comunicat via burofax la situació crítica, altre cop per fax i també per telèfon, però “sense èxit”. Al migdia, s’han desplaçat a les oficines del DARP (Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca) per deixar per escrit la nostra situació amb l’oportú registre oficial.
 
Finalment, s’ha pogut solucionar la retirada de l’animal i evitar així activar un pla sanitari d’emergència previst per situacions de risc com descriu l’informe del DARP del 19 de setembre de 2015.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *