Primeres retencions de l’operació tornada de Tots Sants

L’operació tornada del pont de Tots Sants deixa les primeres retencions a les carreteres catalanes, concentrades a la C-16, l’AP-7 i la C-55, que compliquen els desplaçaments en direcció Barcelona. La carretera que concentra més cues és la C-16 amb 13 quilòmetres de retencions en dos trams diferents a l’alçada de Cercs. 

El pas de vehicles també és especialment lent en cinc punts diferents de l’AP-7, sent la retenció entre Montornès i la Roca del Vallès la més llarga, de moment, amb cinc quilòmetres de cua. L’operació tornada del pont de Tot Sants preveu el retorn de 265.000 vehicles a l’àrea de Barcelona, especialment entre les 17.00 i les 21.00 hores, segons el Servei Català de Trànsit.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A banda de la Roca del Vallès, hi ha circulació intensa en quatre punts més de l’AP-7. El primer és entre Santa Margarida de Palautordera i Sant Celoni, amb quatre quilòmetres de circulació lenta en sentit sud. El segon és entre Sant Sadurní i Subirats, on s’ha acumulat 2,5 quilòmetres de retencions en direcció a Barcelona. Entre Santa Margarida i els Monjos i Castellet i la Gornal, amb 3 quilòmetres de lentitud en sentit nord.

L’autopista també ha registrat retencions en sentit Tarragona, amb dos quilòmetres de cua a Banyeres del Penedès.

Una altra de les carreteres amb circulació congestionada és la C-55, al tram entre Castellgalí i Manresa on les cues s’allarguen tres quilòmetres.