Lleida

Atenció conductors: Restriccions de trànsit a Lleida per la desfilada de Sant Antoni

Els talls de trànsit tindran lloc entre les 10 i les 13.30 hores aproximadament

Marta Romera
  • gener 18, 2023
  • 3 min read
Atenció conductors: Restriccions de trànsit a Lleida per la desfilada de Sant Antoni

Lleida celebra un any més una de les seves tradicions més arrelades, la Festivitat de Sant Antoni Abat. Amb motiu d’aquesta efemèride i de la tradicional desfilada de carrosses, el dissabte vinent entre les 10 i les 13.30 hores es produiran restriccions de trànsit en diversos carrers de la ciutat. El recorregut de les carrosses, carros i cavalleries s’iniciarà a la carretera N-230- Cooperativa Agrícola Pràctica i després seguiran per Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Princep de Viana, Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla de Ferran, Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Catalunya, Rambla d’Aragó i Av. Balmes- Creu dels Tres Tombs on finalitzarà.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La comitiva de carrosses es formarà a l’interior del recinte de la cooperativa. Un cop formada, iniciarà una marxa lenta per l’itinerari descrit fins a arribar a l’Avinguda de Blondel, on s’aturarà i esperarà la sortida de la celebració religiosa que tindrà lloc a l’església de la Sang.

 

Un cop finalitzada la benedicció, la rua tornarà a començar el recorregut amb marxa lenta fins a la Creu dels Tres Tombs, on es faran les tres voltes al monument. Seguidament, el recorregut es donarà per finalitzat i tots els participants retornaran al seu lloc d’origen.

Talls de trànsit previstos

  • Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses en tot el trajecte planificat. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en els diversos punts de l’itinerari. De 10.15 a 11.00 h (Alc. Porqueres a Av. Blondel)
  • Es tallarà el trànsit a l’Av. De Blondel d’11 a 12 h fins a la finalització de les benediccions. (tram entre Saracibar i Av. Catalunya) (Taxis a l’Av. De Madrid)

 

Si l’acte transcorre en l’horari previst, al voltant de les 12.00 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes, la Rambla d’Aragó i Avinguda Catalunya entre la plaça Ricard Vinyes i plaça d’Espanya per garantir l’arribada, la realització dels tres tombs i la sortida de tota la comitiva del carrer Balmes. La previsió per normalitzar el trànsit als darrers carrer s afectats serà al voltant de les 13.30 hores.

Recomanacions

No es podrà circular amb vehicle particular per l’eix central de la ciutat, format per carrers Avinguda de Balmes, Rambla d’Aragó i Avinguda de Catalunya entre les 12 i les 13.30 hores. Una bona alternativa per realitzar el trajecte entre la zona Alta i el centre de la ciutat en aquesta franja horària, és circular pel passeig de Ronda, Av. Princep de Viana i el carrer Anselm Claver.

 

Els autobusos de les línies que circulen per l’itinerari de la Cavalcada no es desviaran, excepte els que circulen per Rambla d’Aragó i Balmes entre les 12.00 i les 13.30 hores. Es recomana atendre les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana en els punts dels desviaments.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *