El Bus Turístic modifica el seu servei a Lleida a causa d’una cursa esportiva

Imatge del mapa de la cursa

Imatge del mapa de la cursa | LleidaDiari.cat

 

Aquest diumenge dia 7, es farà a Lleida l'onzena edició del Down Town Internacional. Aquesta prova reuneix uns especialistes en el descens urbà en bicicleta de muntanya. Els ciclistes sortiran a partir de les 9.00 hores, del Castell del Rei, seguiran pel Baluard de la Reina, la plaça de la Sardana, el Canyeret, les escales del Jutjat, els carrers Companyia i Cavallers i l'avinguda Blondel on estarà situada la meta. Amb motiu d'aquesta prova a primera hora del matí, les 6.30 hores, es tallarà al trànsit les avingudes de Madrid i de Blondel, fins a les 14.00 hores, aproximadament. També podrà haver-hi restriccions del trànsit i dels estacionaments a la plaça de la Sardana.

 

En aquest sentit, el Bus Turístic de Lleida modificarà el seu servei aquest diumenge, dia 7 d'octubre, amb motiu de la celebració de l'onzena edició del Lleida Down Town Internacional. El bus no circularà el diumenge al matí, donat que estaran tallats alguns dels carrers pels quals fa el recorregut (de les 07 a les 14 h). S'informarà els usuaris del servei amb cartells a les parades del Bus Turístic, així com a través de les xarxes socials.

 

Les característiques del Bus Turístic

El Bus Turístic és un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones. La línia uneix els dos turons de la ciutat i fa accessible la visita al Castell Templer de Gardeny amb la Ruta Històrica que es fa en la temporada de primavera. El preu del tiquet de bus és d'1,20 euros (el mateix que el bitllet senzill del transport urbà) i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Temps, T-Nostra, T-Estudiant ATM i Emocity). El preu dels auriculars és de 50 cèntims. El vehicle disposa d'un sistema d'àudio amb quatre idiomes perquè els viatgers escolin durant el trajecte les principals referències de la ciutat.L'àudio és en català, castellà, anglès i francès.

 

Turisme de Lleida promou aquest servei amb Autobusos de Lleida i amb el gimnàs EKKE que torna a ser patrocinador del Bus. El Bus Turístic de Lleida es consolida com a servei per atansar el visitant al Castell dels Templers de Gardeny. 1.871 viatgers van utilitzar el servei del bus per pujar al Castell dels Templers i visitar l'equipament patrimonial. 12.000 persones van utilitzar el Bus Turístic l'any 2017, 4.415 dels quals ho van fer durant el mes d'agost. Per a més informació: Turisme de Lleida, al tel 973 700 319, al c/ Major, 31 o al web www.turismedelleida.cat