Comarques

França restringeix el pas de camions a la Jonquera

Els Mossos redirigiran els vehicles pesants a les zones d'estacionament

Laura Biela
  • gener 19, 2023
  • 2 min read
França restringeix el pas de camions a la Jonquera

Les autoritats franceses han informat que a partir de les vuit del vespre d’aquest dijous restringiran el pas de camions a la frontera des de Catalunya arran de les nevades que hi ha previstes al país. 

Davant d’això, el Servei Català de Trànsit (SCT), en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, restringiran la circulació de vehicles pesants a la sortida 3 de l’AP-7 a l’altura de Llers (Alt Empordà) per redirigir-los cap a les zones d’estacionament de la Jonquera (Alt Empordà) i de polígons de la zona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’SCT informa de la restricció a camions a peu de carretera a través dels panells de missatgeria de l’AP-7 i A-2.

D’altra banda, s’habilitaran les zones de les antigues esplanades dels peatges de la Roca (Vallès Oriental) i Martorell (Baix Llobregat) per si cal més espai per aparcar camions i estaran condicionades amb sanitaris i avituallament per als transportistes amb la col·laboració del Ministeri de Transports i Creu Roja.

Laura Biela
Sobre l'Autor

Laura Biela

Laura Biela Abad (Lleida, 1987). Llicenciada en Periodisme per la Universidad Carlos III de Madrid. Directora de LleidaDiari.cat des de l'any 2017, després que el digital lleidaalminut.com, nascut al 2012, canviés de color i d'imatge per convertir-se en LleidaDiari.cat. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *