Sense Categoria

Restriccions a l’LL-11 aquest divendres per obres de millora del paviment

LleidaDiari
  • octubre 13, 2021
  • 2 min read
Restriccions a l’LL-11 aquest divendres per obres de millora del paviment

L'Ajuntament de Lleida durà a terme aquest divendres obres de millora del paviment a la carretera LL-11, concretament en el tram situat entre la rotonda del cementiri i la de la C-13. L'actuació contempla el fresat i la reposició el paviment d'aglomerat que es troba en mal estat per millorar la seguretat viària i comportarà restriccions de trànsit durant bona part de la jornada.

 

Els punts on s'actuarà són els dos carrils de sortida de la rotonda del cementiri en direcció a Barcelona, incloent-hi l'accés al carril lateral d'entrada al polígon Neopark; i, en sentit contrari, part dels dos carrils de sortida de la rotonda ubicada a l'encreuament de la C-13 amb l'LL-11, en direcció a la ciutat de Lleida.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La previsió és que aquesta actuació es dugui a terme entre les 9.00 i les 18.00 hores d'aquest divendres, 15 d'octubre. Mentre es desenvolupen aquestes tasques caldrà tallar un dels carrils de circulació, i mantenint lliure l'altre carril, fet que provocarà restriccions de trànsit. Per aquest motiu s'aconsella als conductors i conductores utilitzar vies alternatives. L'accés al polígon Neopark es podrà fer des de l'N-240a, en direcció a Magraners.

 

Forma part del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments aglomerat asfàltic

Aquesta obra forma part del Pla de manteniment, conservació i millora de paviments aglomerat asfàltic, adjudicat a l'empresa Sorigué per un import de 150.000 euros, del qual ja s'han dut a terme diverses actuacions. En una primera fase, el novembre del 2020, es va actuar als carrers Pla d'Urgell, Comtes d'Urgell i Roger de Llúria. En la segona fase, a finals d'estiu, als carrers Príncep de Viana i avinguda Catalunya. Posteriorment, es va dur a terme la millora dels carrers Vidal i Codina, José Olóndriz i l'accés a l'escola Països Catalans, inclosos també en aquest contracte.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *