Edició 2021

Restriccions de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni Abat

  • gener 15, 2016
  • 3 min read
Restriccions de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni Abat
Restriccions de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni Abat

Restriccions de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni Abat| Redacció – Fotografia: lleidaalminut.com

 

Lleida celebra un any més una de les seves tradicions més arrelades, la Festivitat de Sant Antoni Abat. En aquest sentit i arrel de la desfilada de carrosses amb motiu d’aquesta celebració, el proper diumenge hi haurà afectacions de trànsit entre les 10.30 i les 13.30 hores.

El recorregut de les carrosses, carros i cavalleries s’inicia a la Nacional 230 – Cooperativa Agrícola Pràctica i després seguiran per Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Príncep de Viana, avinguda Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla Ferran, avinguda Blondel, avinguda Catalunya, Rambla d’Aragó, plaça Cervantes, i acabarà a l’avinguda Balmes – Creu dels Tres Tombs.
 
La comitiva de carrosses es formarà a l’interior del recinte de la Cooperativa Agrícola Pràctica. Un cop conformada, iniciarà una marxa lenta per l’itinerari abans esmentat fins arribar a l’avinguda Blondel, on s’aturarà i esperarà la sortida dels assistents a la celebració religiosa que tindrà lloc a l’església de la Sang, on es beneiran els participants en la cavalcada.
 
Un cop beneïdes les carrosses, aquestes iniciaran de nou la marxa en direcció a la Creu dels Tres Tombs, on faran les tres voltes de rigor al monument abans de retornar de nou als seus llocs d’origen.
 
Els talls de trànsit previstos són els següents:
– Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses durant el seu recorregut. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en la major part de l’itinerari que es restablirà tan bon punt passi la desfilada.
 
– Es tallarà el trànsit a l’avinguda Blondel fins a la finalització de les benediccions.
 
– Al voltant de les 12.00 hores es tallarà el trànsit del carrer Balmes i Rambla d’Aragó, entre la plaça Ricard Vinyes i el carrer Lluís Companys per garantir l’arribada, la realització dels tres tombs i la sortida de la comitiva del carrer Balmes.
 
Es recomana que si no resulta imprescindible no s’utilitzi el vehicle particular per l’eix central de la ciutat (carrers Balmes, Rambla d’Aragó i Avinguda Catalunya entre les 12 i les 13’30 hores). L’alternativa per realitzar el trajecte entre la Zona Alta i el centre de la ciutat en aquest tram horari seran el  passeig de Ronda, l’avinguda Príncep de Viana i el carrer Anselm Clavé. Els autobusos de les línies que hi circulen per l’itinerari de la desfilada no seran desviats a excepció dels que ho facin per la Rambla d’Aragó i Balmes entre les 12.00 i les 13.30 hores.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.