Restriccions de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni Abat

Restriccions de trànsit per la desfilada de carrosses de Sant Antoni Abat| Redacció – Fotografia: lleidaalminut.com

 

Lleida celebra un any més una de les seves tradicions més arrelades, la Festivitat de Sant Antoni Abat. En aquest sentit i arrel de la desfilada de carrosses amb motiu d’aquesta celebració, el proper diumenge hi haurà afectacions de trànsit entre les 10.30 i les 13.30 hores.

El recorregut de les carrosses, carros i cavalleries s’inicia a la Nacional 230 – Cooperativa Agrícola Pràctica i després seguiran per Alcalde Porqueres, Corts Catalanes, Príncep de Viana, avinguda Sant Ruf, Anselm Clavé, Rambla Ferran, avinguda Blondel, avinguda Catalunya, Rambla d’Aragó, plaça Cervantes, i acabarà a l’avinguda Balmes – Creu dels Tres Tombs.
 
La comitiva de carrosses es formarà a l’interior del recinte de la Cooperativa Agrícola Pràctica. Un cop conformada, iniciarà una marxa lenta per l’itinerari abans esmentat fins arribar a l’avinguda Blondel, on s’aturarà i esperarà la sortida dels assistents a la celebració religiosa que tindrà lloc a l’església de la Sang, on es beneiran els participants en la cavalcada.
 
Un cop beneïdes les carrosses, aquestes iniciaran de nou la marxa en direcció a la Creu dels Tres Tombs, on faran les tres voltes de rigor al monument abans de retornar de nou als seus llocs d’origen.
 
Els talls de trànsit previstos són els següents:
– Es donarà preferència de pas a la comitiva de carrosses durant el seu recorregut. Això comportarà talls de trànsit breus i puntuals en la major part de l’itinerari que es restablirà tan bon punt passi la desfilada.
 
– Es tallarà el trànsit a l’avinguda Blondel fins a la finalització de les benediccions.
 
– Al voltant de les 12.00 hores es tallarà el trànsit del carrer Balmes i Rambla d’Aragó, entre la plaça Ricard Vinyes i el carrer Lluís Companys per garantir l’arribada, la realització dels tres tombs i la sortida de la comitiva del carrer Balmes.
 
Es recomana que si no resulta imprescindible no s’utilitzi el vehicle particular per l’eix central de la ciutat (carrers Balmes, Rambla d’Aragó i Avinguda Catalunya entre les 12 i les 13’30 hores). L’alternativa per realitzar el trajecte entre la Zona Alta i el centre de la ciutat en aquest tram horari seran el  passeig de Ronda, l’avinguda Príncep de Viana i el carrer Anselm Clavé. Els autobusos de les línies que hi circulen per l’itinerari de la desfilada no seran desviats a excepció dels que ho facin per la Rambla d’Aragó i Balmes entre les 12.00 i les 13.30 hores.