Sense Categoria

La Urbana rescata un gos abandonat en un pis de Lleida sense menjar ni aigua

Avatar
  • octubre 9, 2018
  • 2 min read
La Urbana rescata un gos abandonat en un pis de Lleida sense menjar ni aigua

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat divendres al carrer Riu Garona de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades pels lladrucs d'un gos. Un cop al lloc, uns veïns van denunciar als agents que dins d'un habitatge hi havia un gos que havien deixat abandonat els seus propietaris que van estar ocupant un temps aquest habitatge i en marxar l'havien deixat i ningú se'n feia càrrec des de feia molts dies. Els agents van comprovar que a l'interior hi havia un gos que no parava de bordar i van poder apujar una mica una persiana per tal de poder fer sortir l'animal, un gos de raça American Staffordshire, el qual es veia molt prim, descuidat i brut.

 

Els agents van observar que l'interior del pis estava molt brut, amb defecacions i orins de l'animal, i sense aigua o menjar per ell. Tot seguit, van donar avís al veterinari que es va fer càrrec de l'animal i va comprovar que tenia el xip identificatiu. Així amb les dades del propietari d'aquest gos, els agents van fer la denúncia corresponent per abandonar un animal de companyia amb risc greu per l'animal.

 

Altres serveis amb gossos de la Urbana

En referència a altres actuacions de la Guàrdia Urbana de Lleida amb animals, cal destacar la del passat 27 de juliol a les 17.05 hores quan una patrulla va anar al carrer Major de Lleida en rebre un avís que una dona estava efectuant la venda de dos cadells de gos a la via pública. Els agents van comprovar que una dona de 45 anys i nacionalitat espanyola, tenia dues capses de cartó a terra amb dos cadells de gos i que hi havia la inscripció «La voluntat».

 

Davant la situació els agents de la Guàrdia Urbana li van sol·licitar la documentació dels animals i la procedència, Va ser en aquest moment quan van poder comprovar que la dona no disposava de microxip i del certificat del cens municipal. Tanmateix, tampoc va poder acreditar que eren de la seva propietat. Davant això, els agents de la Guàrdia Urbana van avisar a la canera municipal que es va fer càrrec del trasllat dels gossos, i es van iniciar les diligències corresponents.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *