Edició 2021

Reparació de l’esvoranc a l’avinguda de Francesc Macià

  • desembre 26, 2013
  • 2 min read
Reparació de l’esvoranc a l’avinguda de Francesc Macià
Reparació de l’esvoranc a l’avinguda de Francesc Macià

Reparació de l’esvoranc a l’avinguda de Francesc Macià| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’esvoranc que s’ha produït durant la nit de Nadal a l’avinguda de Francesc Macià, a l’alçada del carrer de Saragossa i del pàrquing de Sant Joan, ja està reparat provisionalment. Així ho ha indicat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, qui ha seguit de prop els treballs per reparar la zona afectada. 

L’alcalde de Lleida ha explicat que s’ha treballat aquest dimecres per garantir que divendres, de gran activitat comercial, es pugui circular amb normalitat per l’avinguda i als accessos al pàrquing de Sant Joan. Els pròxims dies s’inspeccionarà la zona afectada per comprovar que no hi hagi cap més afectació i per procedir a l’asfaltat de la superfície, sempre amb el mínim impacte possible
 
Ros ha explicat que s’ha reomplert compactant el terra on s’havia produït l’esvoranc i que s’hi ha posat unes plaques metàl·liques a sobre per precaució. D’aquesta manera, es garanteix la circulació per l’avinguda i també l’entrada i la sortida del pàrquing. Els agents de la Guàrdia Urbana, els serveis tècnics municipals i la brigada d’acció immediata de l’empresa Romero Polo hi han treballat per donar-hi aquesta solució provisional, aprofitant que avui és un dia de poc trànsit i per assegurar que estigués en condicions de cara al divendres, que hi haurà moviment comercial per la zona amb afluència de trànsit.
 
Igualment, l’alcalde ha comentat que els pròxims dies s’inspeccionarà la zona afectada per comprovar que no hi hagi més afectacions, sempre amb el mínim impacte possible, i es faran proves al terreny per veure si s’ha de continuar reomplint algun altre espai de l’entorn. També es tornarà a asfaltar la superfície afectada, on s’ha produït el forat, amb el mínim d’afectació per al trànsit. 

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.