Comarques

Renovaran diferents equipaments tecnològics de l’Hospital Val d’Aran

A través del Programa de suport per a la renovació tecnològica del departament de Salut de la Generalitat

Marta Romera
  • gener 10, 2023
  • 2 min read
Renovaran diferents equipaments tecnològics de l’Hospital Val d’Aran

El Conselh Generau d’Aran renovarà diferents equipaments tecnològics de l’Hospital Val d’Aran després que Aran Salut hagi rebut la subvenció del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per al cofinançament d’inversions en la renovació d’equipament sanitari i aparells mèdics en el marc del Programa específic de suport a la renovació tecnològica (PERT).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

«Al llarg d’aquests últims anys, des del govern del Conselh Generau d’Aran hem dut a terme importants inversions en equipaments i aparells de l’Hospital Val d’Aran que estaven ja obsolets i ara, amb aquestes ajudes PERT, podrem acabar de renovar equipaments que havien de canviar-se», afirmava la síndica d’Aran, Maria Vergés.

 

Així doncs, amb aquesta inversió s’adquiriran tres desfibril·ladors, un electrobisturí, un cardiotocògraf, dues torres d’endoscòpia polivalents, un ecògraf portàtil i una torre de laparoscòpia de cirurgia general. Cal recordar que en els últims temps s’han adquirit també un TAC d’última generació, un mamògraf, un telecomandament i aparell d’anestesiologia. Equipaments que era molt necessari renovar degut a la seva antiguitat per a assegurar la qualitat assistencial que es brinda a l’Hospital Val d’Aran.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *