Sense Categoria

Renfe incrementa l’oferta de rodalies al 63% en hora punta

Avatar
  • abril 9, 2020
  • 2 min read

A Lleida es recuperarà el servei de les línies R12, R13 i R14 | Ferropedia

Renfe incrementarà a partir de dimarts l'oferta del servei de Rodalies al 63% de l'habitual en hora punta, i mantindrà el 50% durant la resta de la jornada.

 

La decisió es pren reajustant el servei a la demanda prevista, en el que serà el primer dia de retorn a la feina de la gent de serveis no essencials que poden treballar en estat d'alarma. En tot cas, Renfe diu que l'oferta permet mantenir una ocupació que representi un terç de la capacitat màxima, respectant l'objectiu de mantenir les distàncies de seguretat entre els passatgers. A més, dimarts es recupera el servei en tot el seu recorregut a les línies R12, R13 i R14 de Rodalies de Catalunya.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Altres modificacions

D'altra banda, es manté un servei alternatiu per carretera amb tres expedicions per sentit (matí, migdia i tarda-nit) entre Ripoll i Puigcerdà. La línia R7 a la Universitat Autònoma de Barcelona seguirà tancada i la resta d'estacions seguiran servides per l'R4. La RG1 comparteix recorregut amb trens de l'R11 i R1 i els viatgers de la línia RT1 disposen de serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se entre Tarragona, Vilaseca i Reus.

 

Finalment, a l'RT2, els viatgers disposen dels serveis de les línies R4 al tram L'Arboç-Sant Vicenç de Calders, i dels serveis de les línies R14, R15, R16 i R17 entre Sant Vicenç de Calders i Port Aventura. Els trens de la línia R11 inicien o finalitzen el seu recorregut a l'estació de Portbou. Renfe desaconsella viatjar excepte que sigui per «raons inajornables o d'extrema necessitat».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *