T’interessa: Lleida tindrà nous trens Avant a partir de dijous

La companyia Renfe ha anunciat aquest dimecres la posada en marxa aquest dijous de dues noves freqüències entre Lleida-Camp de Tarragona i Barcelona. Concretament, des de Lleida el tren sortirà a les 19.23 hores i arribarà a la capital catalana a les 20.35h, mentre que en sentit contrari sortirà de Sants a les 21.25h els dies feiners.

 

Segons l'operadora, amb aquests dos nous trens es reforçarà la franja d'última hora de la tarda. D'aquesta manera, actualment hi haurà 36 circulacions d'alta velocitat entre les dues ciutats. Pel que fa al corredor Barcelona-Figueres Vilafant, l'operadora començarà a oferir aquest dijous dues freqüències més d'anada i tornada, tal com va anunciar fa uns dies.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'un tren ave

Renfe incorpora dos nous Avant entre Lleida, Tarragona i Barcelona a partir d'aquest dijous | LleidaDiari.cat

 

Es tracta de dos tres amb sortida a les 09.30h i a les 14.50h des de Barcelona amb parada Girona i destí final a Figueres i, en sentit contrari, de la capital altempordanesa, a les 13.10h i a les 17.10h, respectivament. En aquest cas, la companyia destaca que amb aquests nous serveis l'oferta serà de 12 trens per sentit.