Els Reis d’Orient estrenaran carrossa i mudes al seu pas per Massalcoreig

Els tres reis d’Orient estrenaran carrossa reial enguany al seu pas per Massalcoreig. Durant mesos, des de l’ajuntament amb la col·laboració dels veïns i veïnes del poble han estat construint la nova plataforma que recollirà a ses majestats a la plaça del Barranc i els passejarà per tots els carrers del municipi, casa per casa, per entregar personalment els regals a tots els nens i nenes de Massalcoreig.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La regidora Ester Martínez explica que feia temps que la carrossa reial necessitava un bon arranjament. «Finalment, vam decidir que seria molt millor fer-la nova de trinca, amb fustes noves i robes més adequades a la reialesa». Així doncs, des de fa mesos i gràcies a la implicació dels veïns i treballadors de l’Ajuntament, s’han retallat nous modelatges amb fusta, canviat els seients i restaurat totes les teles.

 

Paral·lelament, l’Associació de les Mestresses de Casa, també porta cosint noves vestimentes perquè ses majestats gaudeixin del seu pas per Massalcoreig amb totes les comoditats possibles. «Des de l’ajuntament els estem molt agraïts a les mestresses que des del minut 1 s’han implicat per a fer la cavalcada d’enguany memorable», apunta Martínez.

 

La cavalcada també comptarà amb un ‘photocall’ perquè tots els nens i nenes de Massalcoreig es puguin fer una fotografia amb ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.