Actualitat

Registrat un terratrèmol de magnitud 3,4 al Pirineu de Lleida

  • febrer 20, 2017
  • 2 min read
Registrat un terratrèmol de magnitud 3,4 al Pirineu de Lleida
Registrat un terratrèmol de magnitud 3,4 al Pirineu de Lleida

Epicentre del terratrèmol de magnitud 3,4 al Pirineu de Lleida | IGN

 

Un nou terratrèmol s'ha registrat a la comarca de l'Alt Urgell aquest dilluns a les 12.09 hores, molt a prop de la població de Noves de Segre. Aquest ha estat el més intens de la sèrie de terratrèmols registrats des de diumenge a la matinada a la zona amb una magnitud de 3,4 a l'escala de Richter. Fins al moment no es té constància que aquest sisme hagi estat percebut per la població.

Dos nous petits terratrèmols s'han registrat aquest matí de dilluns a prop de la Seu d'Urgell. Segons informa l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) el primer s'hauria registrat a les 8.57 hores al nord-oest de Noves de Segre. El sisme hauria estat d'una magnitud de 2,1 a l'escala de Richter. Poc després, a les 9.48, un nou sisme s'ha registrat a la mateixa zona, aquest segon amb una magnitud de 2,0 a l'escala de Richter. Segons informa Emergències de Catalunya aquests últims sismes no han estat percebuts per la població.

 

Des de diumenge a la matinada una sèrie de petits terratrèmols han afectat aquesta zona del Pirineu català. El sisme més intens es va registrar durant el migdia d'aquest diumenge, dia 19 de febrer, amb una magnitud de 2,8 a l'escala de Richter. Durant la matinada de diumenge ja es va registrar un sisme de magnitud 2,5 que si va ser percebut a diferents poblacions de l'Alt Urgell.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.