Recuperen l’equip de futbol sala Àger Deportiu Montsec

L’Equip de futbol sala Club Àger Deportiu Montsec s’ha recuperat després de gairebé 10 anys amb l’objectiu de participar en la Lliga de 3a divisió catalana de futbol sala Lleida club 18. La falta de jugadors i finançament va suposar l’aturada de l’activitat de l’equip.

 

La competició esportiva federada ha començat aquest passat dissabte, 15 d’octubre. Aquesta compta amb la participació de 12 equips de 3a divisió i està organitzada per la Federació Catalana de Futbol.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Durant la primera jornada, l’Àger Deportiu Montsec ha obtingut la victòria amb 5 a 3 en el seu primer partit contra l’Anglesola C.F. Sala B. El seu segon partit serà contra el Barbens, C.F. i tindrà lloc el dissabte, 22 d’octubre a Àger.

Actualment, l’equip de futbol sala té 12 jugadors. Tot i això, la iniciativa ha tingut una gran acollida entre la gent del poble i moltes persones s’han animat a formar-ne part. «Aquest equip, a més de promoure l’esport i portar el nom d’Àger al món esportiu, també busca ser un vincle d’unió i participació entre les i els habitants d’Àger», afirma Mireia Burgués, alcaldessa d’Àger. Ara, els jugadors pertanyen a una franja d’edat entre 18 a 46 anys i els entrenaments es fan dos dies per setmana a càrrec de David Carbajal, entrenador i coordinador de l’equip.