Sense Categoria

Recomanacions per al trànsit rodat per la 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida

LleidaDiari
  • novembre 28, 2015
  • 2 min read
Recomanacions per al trànsit rodat per la 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida

Recomanacions per al trànsit rodat per la 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida transcorre aquest diumenge pels carrers de la ciutat, amb dos recorreguts: de 5 i 10 quilòmetres. Per facilitar i garantir el seu desenvolupament, la Guàrdia Urbana ha previst una sèrie de desviaments per la seguretat dels atletes participants i del recorregut.

Sobre les 09.00 hores es tallarà al trànsit l’avinguda de Tortosa, entre els carrers de Roger de Llúria i Baró de Maials. El tall es mantindrà fins que finalitzi la cursa i els treballs de desmuntatge de la infraestructura d’arribada, aproximadament les 14.00 hores.
 
A partir de les 13.30 hores es tancarà al trànsit la rambla de Ferran i es farà el desviament cap a l’Avinguda del Segre.
 
Quan comenci la cursa, es tallarà i es desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall, i es recuperarà la circulació quan hagin passat els corredors.
 
L’itinerari comença a la plaça de la Llotja i pasa per: avinguda de Tortosa, pont de Pardinyes, camí de Granyena, Victoriano Muñoz, plaça de Ramon Berenguer IV, rambla de Ferran, Princep de Viana, Comptes d’Urgell, Corregidor Escofet, avinguda de Tortosa i plaça de la Llotja.
 
Igualment es recomana que entre les 10.00 i les 13.00 hores per creuar el riu amb el vehicle en direcció a la Bordeta o els Magraners, s’utilitzin els ponts Vell, Universitat i dels Instituts, ja que no es podrà utilitzar el de Pardinyes i ni el de Príncep de Viana.
 
Les línies d’autobús que passen pel recorregut de la cursa es veuran afectades puntualment.
 
Es recomana seguir les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana i del personal auxiliar habilitat per l’organització de la cursa que es trobaran repartits al llarg del recorregut.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *