Recomanacions per al trànsit rodat per la 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida

Recomanacions per al trànsit rodat per la 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La 3a Cursa Popular La Sansi de Lleida transcorre aquest diumenge pels carrers de la ciutat, amb dos recorreguts: de 5 i 10 quilòmetres. Per facilitar i garantir el seu desenvolupament, la Guàrdia Urbana ha previst una sèrie de desviaments per la seguretat dels atletes participants i del recorregut.

Sobre les 09.00 hores es tallarà al trànsit l’avinguda de Tortosa, entre els carrers de Roger de Llúria i Baró de Maials. El tall es mantindrà fins que finalitzi la cursa i els treballs de desmuntatge de la infraestructura d’arribada, aproximadament les 14.00 hores.
 
A partir de les 13.30 hores es tancarà al trànsit la rambla de Ferran i es farà el desviament cap a l’Avinguda del Segre.
 
Quan comenci la cursa, es tallarà i es desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall, i es recuperarà la circulació quan hagin passat els corredors.
 
L’itinerari comença a la plaça de la Llotja i pasa per: avinguda de Tortosa, pont de Pardinyes, camí de Granyena, Victoriano Muñoz, plaça de Ramon Berenguer IV, rambla de Ferran, Princep de Viana, Comptes d’Urgell, Corregidor Escofet, avinguda de Tortosa i plaça de la Llotja.
 
Igualment es recomana que entre les 10.00 i les 13.00 hores per creuar el riu amb el vehicle en direcció a la Bordeta o els Magraners, s’utilitzin els ponts Vell, Universitat i dels Instituts, ja que no es podrà utilitzar el de Pardinyes i ni el de Príncep de Viana.
 
Les línies d’autobús que passen pel recorregut de la cursa es veuran afectades puntualment.
 
Es recomana seguir les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana i del personal auxiliar habilitat per l’organització de la cursa que es trobaran repartits al llarg del recorregut.