Recollida i distribució de material escolar a Lleida

Recollida i distribució de material escolar a Lleida| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Mollerussa (Arxiu) / Creu Roja Lleida

 

El Banc de Temps de l'Ateneu Popular de Ponent organitza aquest dissabte de 10.00 a 13.00 hores una recollida i distribució de material escolar. L'activitat es durà a terme a la seu de l'Ateneu Popular de Ponent, ubicada al carrer Pau Claris número 10.

Les famílies lleidatanes i la ciutadania en general poden aportar material (motxilles, carpetes, llibretes, llapis…) i també recollir-lo, especialment les famílies que en aquests moments no poden fer front a les despeses de començament de curs dels seus fills.
 
L'acció està recolzada per un nombre important d'entitats, sindicats, organitzacions cíviques i socials.
 
Paral·lelament, la Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja recolliran aquest divendres i dissabte material escolar a l’hipermercat de Lleida. Les dues organitzacions desenvolupen enguany la sisena campanya 'Tornada a l’Escola Solidària'. L’objectiu de la campanya és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar a l'inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics. El compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa serà la donació directa de material escolar per valor de 121.000 euros, que se sumaran a la quantitat lliurada pels seus clients arreu de l’Estat. Concretament a Lleida, un equip de voluntariat de la Creu Roja de 14 persones recollirà material escolar al supermercat de Carrefour.