Sense Categoria

Recapten 4.754 euros per a Afanoc Lleida amb una tirada solidària

Avatar
  • novembre 2, 2018
  • 2 min read

Imatge de l'entrega | LleidaDiari.cat

 

L'entitat lleidatana d'Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, va rebre dimecres un xec per valor de 4.754,31 euros, quantia recaptada en una tirada solidària i un sorteig de productes celebrats el passat mes de setembre al Camp de Tir La Nora d’Alcoletge. Jaume Teixidó Camí, president de la Federació Territorial de Caça de Lleida; Edgar Bosch Tufet; Josep Serra Márquez i altres membres del Club Esportiu RRCC d’Alcarràs; Xènia Teixidó Vilanova com a família afectada; el Club Esportiu de Tir de Lleida; i la Societat de Caçadors Lo Perdigó de Soses, totes elles persones i entitats organitzadores de l’esdeveniment, van ser els encarregats de fer l’entrega als membres d’Afanoc Lleida en un acte que va tenir lloc a la delegació de l’entitat. La jornada solidària va comptar amb la col·laboració de més d’un centenar d’empreses i amb la participació de desenes de persones.

 

Els assistents van poder participar en una tirada a 50 plats, destinant els beneficis a Afanoc Lleida. A més a més, es va organitzar un sorteig solidari amb una gran varietat de productes donats per les empreses. Tota la recaptació íntegra de la venda de tiquets va anar destinada a la nostra entitat. Durant tota la jornada, els assistents també van poder col·laborar amb AFANOC LLEIDA amb la compra de productes del nostre catàleg de marxandatge. La iniciativa s’emmarca dins la campanya Implica’t d’AFANOC.

 

El projecte «Jo m’implico» d'Afanoc Lleida

Els Implicats són activitats que ens proposen altres entitats, persones o col·lectius amb caire puntual amb l’objectiu de difondre la nostra tasca i recaptar fons. El «Jo m’implico» agrupa projectes de tota mena (esportius, musicals, artístics, literaris, populars, reptes personals, etc.) impulsats tant per famílies amb infants o adolescents amb càncer com per ciutadans conscienciats, entitats, treballadors de les empreses o petits comerços, entre d’altres.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *