Sense Categoria

Ramon Usall renunciarà al gener a l’acta de diputat per la CUP per raons “estrictament personals”

LleidaDiari
  • desembre 19, 2015
  • 2 min read
Ramon Usall renunciarà al gener a l’acta de diputat per la CUP per raons “estrictament personals”

Ramon Usall renunciarà al gener a l’acta de diputat per la CUP per raons “estrictament personals”| Text i fotografia: ACN

 

Qui va ser cap de llista per Lleida de la CUP-Crida Constituent a les darreres eleccions al Parlament, Ramon Usall, ha anunciat aquest dissabte al Consell Polític de la formació que al gener renunciarà a l'acta de diputat per raons “estrictament personals”. 

En una carta adreçada als companys de militància, Usall ha precisat que ha pres la decisió “per salut personal i familiar” i la renúncia es farà efectiva “passi el que passi en els propers dies”. Si no hi ha res del nou en el seu lloc hi entrarà Mireia Boya, aranesa i número dos a la candidatura de la demarcació de Ponent.
 
Usall ha titular la carta “Una acte, mil gràcies, cent mil perdons, un milió d'il·lusions”. L'encara diputat de la CUP creu que la seva decisió no ha de suposar “massa problema”. I afirma: “Penso fermament, com sempre hem dit, que no hi ha ningú imprescindible. O que en tot cas, ho som tots i totes”.
 
Usall manifesta el seu agraïment tant a les persones que el van votar com a “les desenes de companys i companyes que van dipositar en mi la seva confiança atribuint-me l'honor d'encapçalar la seva llista”. I a partir d'aquí també demana perdó “si ara amb el meu gest, o abans de qualsevol altra forma, no he estat a l'alçada de la confiança que tota aquesta gent va dipositar en la meva persona”.
 
Ramon Usall acaba la missiva assegurant que la seva “és una renúncia carregada d'il·lusió. D'il·lusió perquè la filla que la meva dona duu al ventre pugui néixer, o com a mínim créixer, en un país lliure. Perquè ho faci en aquesta anhelada República Catalana independent, democràtica, justa i igualitària”. “Ben aviat tindré, personalment, una acta menys però alhora un milió d'il·lusions més per fer, ara i aquí, realitat la independència i la justícia social a la nostra terra”, conclou.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *