Un lleidatà, reelegit president del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ramon Aiguadé repetirà mandat com a degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya durant els propers 4 anys. La seva candidatura “Ara Fisioteràpia” ha estat l’única que s’ha presentat a la convocatòria d’eleccions i, per tant, ha estat proclamada guanyadora de forma automàtica, tal i com marquen els estatuts del Col·legi. La Junta de Govern estarà integrada per 12 professionals, 6 dones i 6 homes, que tenen com a principal objectiu seguir reforçant el paper de la fisioteràpia en el conjunt del sistema de salut per tal que els més de 12.000 fisioterapeutes catalans puguin desenvolupar la seva feina en el millor context possible.

firetes-lleida-bo

Ramon Aiguadé, nascut a Balaguer, és fisioterapeuta, psicopedagog i doctor en salut per la Universitat de Lleida (UdL) i professor a la Universitat de Lleida. En la nova Junta, l’acompanyarà com a secretària Cristina Adillón, fisioterapeuta de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Federación Española de Baloncesto i professora de la Universitat Rovira i Virgili.

Aiguadé ha volgut remarcar que «repetim mandat amb una Junta de Govern renovada per tal de desenvolupar projectes comuns en benefici de la nostra professió, el Col·legi i la societat». Afegeix que «volem agrair especialment la tasca feta per l’anterior Junta. Aquesta nova Junta aporta l’equilibri i el coneixement necessari per assolir els objectius que ens marquem per a la nostra professió. Un de molt important és aconseguir la definitiva incorporació de la fisioteràpia a tots els nivells del sistema de salut públic, pel qual tenim el compromís del Govern».