Lleida

Atenció conductors: Més restriccions al trànsit a la Rambla d’Aragó de Lleida

Està previst que s’allargui durant tot dilluns 30, dimarts 31 i dimecres 1 de febrer

Laura Biela
  • gener 28, 2023
  • 2 min read
Atenció conductors: Més restriccions al trànsit a la Rambla d’Aragó de Lleida

Les obres de remodelació de la Rambla d’Aragó comportaran restriccions de trànsit de forma puntual la setmana vinent, per tal de fer possible el creuament de les connexions de cablejat dels semàfors, a l’altura dels carrers Canonge Brugulat i Ramón y Cajal.

L’actuació s’iniciarà dilluns cap a les 9.30 hores, després de l’hora punta d’accés als centres escolars, i està previst que s’allargui durant tot dilluns 30, dimarts 31 i dimecres 1 de febrer. Durant aquests tres dies el pas quedarà reduït a un carril per sentit, en lloc dels dos que hi ha ara durant el desenvolupament de les obres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D’altra banda, durant la jornada de dilluns 30 de gener també està prevista una altra incidència, amb motiu de les connexions de serveis d’enllumenat i reg en l’àmbit de la reforma de l’avinguda Prat de la Riba. En aquest cas, caldrà tallar al trànsit el carrer Bisbe Galindo dilluns entre les 9.30 i les 16.00 hores.

Laura Biela
Sobre l'Autor

Laura Biela

Laura Biela Abad (Lleida, 1987). Llicenciada en Periodisme per la Universidad Carlos III de Madrid. Directora de LleidaDiari.cat des de l'any 2017, després que el digital lleidaalminut.com, nascut al 2012, canviés de color i d'imatge per convertir-se en LleidaDiari.cat. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *