Sense Categoria

Rajoy anuncia que més de 200 persones identificades a la vaga del 8-N seran sancionades

Avatar
  • novembre 14, 2017
  • 2 min read
Rajoy anuncia que més de 200 persones identificades a la vaga del 8-N seran sancionades

Mariano Rajoy ha anunciat sancions pels que van tallar carreteres i vies de tren el 8-N | Arxiu

 

Mariano Rajoy ha anunciat aquest dimarts que algunes de les persones que van tallar carreteres i les vies de l'AVE estan identificades i seran sancionades en les pròximes setmanes. «Va haver-hi més de 200 persones i vehicles identificats i s'han obert procediments per sancionar-los», ha dit en una entrevista a la Cadena COPE.

 

El president del govern espanyol considera que «no va ser una vaga a l'ús» perquè «els grans sindicats no li van donar suport». «Va ser una acusació per part d'extremistes radicals independentistes. No va tenir pràcticament seguiment però per fer-la eficaç van intentar que el transport no funciones», ha afegit.

 

Rajoy ha criticat que hi hagués «escenes dantesques com col·locar a nens en autopistes perquè no puguin circular els cotxes». «Practicaven la màxima de com pitjor millor. Té molt a veure en la qualitat humana de la gent», ha expressat.

Operatiu policial durant el 8-N

El cap de l'Executiu ha criticat que «hi ha gent que diu 'intolerable la càrrega de la policia', i després 'intolerable que la policia no hagi carregat'» i ha opinat que «ningú sap com es fa un operatiu policial excepte la Policia, ella és la que sap com fer les coses».

 

En aquest sentit, Rajoy s'ha mostrat satisfet de l'actuació policial durant la vaga general i ha assegurat que «les forces policials van fer tot allò que va estar a les seves mans perquè les coses sortissin bé».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *