Sense Categoria

Quim Torra visitarà aquest divendres la ciutat de Lleida

Avatar
  • setembre 27, 2018
  • 2 min read

Quim Torra, en una foto d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

Quim Torra, a Lleida. El president de la Generalitat visitarà la capital del Segrià aquest divendres, dia 28 de setembre, acompanyat de Ramon Farré, delegat territorial del Govern a Lleida. La visita s'iniciarà ja al matí, a les 10.15 hores. La primera parada serà l'Ajuntament de la ciutat, on serà rebut pel recent estrenat nou alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i la resta de la corporació municipal. Torra signarà el llibre d'honor de la Paeria a la sala de plens i aprofitarà la visita per conèixer les instal·lacions.

 

La visita de Torra seguirà a les 11.15 hores a la Caparrella, on visitarà l'associació La Torxa, dedicada a atendre persones amb discapacitat psíquica. L'acompanyaran en la visita el president de La Torxa, Josep Martí, i la directora del centre, Esther Macià. En aquesta visita també hi serà present el president de la DIputació de Lleida, Joan Reñé. Torra s'adreçarà als membres de l'entitat, així com també als familiar en acabar l'acte. La Torxa és una entitat fundada l'any 1987, la qual promociona el treball, la integració i el suport a les famílies.

 

El 'tour' de Torra per Lleida

Torra continuarà el seu 'tour' per la capital del Segrià, a les 12.30 hores, moment en què inaugurarà la nova seu de Pimec Lleida. De la mà del seu president, Josep Gonzàlez, i del president de Pimec Lleida, Jaume Saltó, coneixerà les instal·lacions en primera persona. El cap de l'Executiu estarà acompanyat en aquest acte per l'alcalde de Lleida i per la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

 

Al voltant de les 13.45 hores, està previst que Torra descobreixi l'obra commemorativa dels fets de l'1 d'octubre a les instal·lacions de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) de Lleida. Sole Sebastia, directora del centre a Lleida, acompanyarà el cap del Govern en aquesta visita, que comptarà amb la lectura d'un manifest per part d'un professor del centre.

 

Ja a la tarda, a partir de les 16.40 hores, està previst que Torra visiti la 64a Fira Agrària de Sant Miquel -Saló Nacional de la Maquinària Agrícola, en aquest cas, acompanyat per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i pel director general de Fira de Lleida, Oriol Oró.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *