El Quartet Teixidor inicia la 4a edició del cicle de l’OJC als barris

El Quartet Teixidor inicia aquest dissabte la 4a edició del cicle l'Orquestra Julià Carbonell als barris, que organitzen les regidories de Cultura i Participació Ciutadana conjuntament amb la formació orquestral. En aquesta ocasió, participaran en el cicle el Quartet Teixidor i el Trio Orfeo, integrats per músics de l'orquestra.

 

L'objectiu del programa, que aquest any arribarà als barris de Ciutat Jardí, Turó de Gardeny, Zona Alta i Partida de Granyena, és facilitar l'accés a la música simfònica i de banda a tota la ciutadania, sense que els veïns i veïnes s'hagin de desplaçar del seu barri. Aquest programa es va iniciar l'any passat, amb tres edicions que van portar la música de l'OJC als barris Pardinyes, Balàfia, Bordeta, Magraners, Ereta , Cappont, Mariola, Joc de Bola, Clot de les Granotes, Universitat, Balàfia, Noguera, Partida de Montserrat i les EMD's de Sucs i Raimat.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Cartell de l'OJC als barris de Lleida

El Quartet Teixidor inicia la 4a edició del cicle de l’OJC als barris | LleidaDiari.cat

 

L'accés als concerts és gratuït i no és necessari reservar entrada. Tots els assistents podran participar en el sorteig de tres entrades dobles per als concerts de l'OJC a l'Auditori Municipal Enric Granados.

 

Música de Mozart, Bach i Pau Casals

El Quartet Teixidor, integrat pels músics Joan Espina (violí), Joan Marsol (violí), Jordi Marsol (viola) i Xavi Roig (violoncel) actuarà el dissabte, 3 de setembre, a la plaça Les Valls (19h) i a l'avinguda Onze de Setembre (21h). Interpretarà obres de W.A.Mozart, Pau Casals i A. Piazzola, entre d'altres. La segona jornada del cicle tindrà lloc el 17 de setembre, amb l'actuació del Trio Orfeu a la Partida de Granyena (19h) i a la plaça Ricard Viñes (21h). El Trio Orfeo el formen Joan Sancho (violí), Jordi Roure (viola) i Ònia Tomàs (violoncel) i interpretaran obres de J.S.Bach.