Els Mossos han rebut quasi una seixantena de denúncies per punxades en entorns d’oci

Els Mossos d'Esquadra han rebut un total de 58 denúncies per punxades en entorns d'oci, segons ha apuntat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, en declaracions a Rac1. Elena ha afirmat que el cos està en contacte amb la policia espanyola i també amb altres policies europees, particularment la francesa, per determinar amb precisió quina és la causa o el mòbil que hi ha al darrere d'aquest fet.

 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

 

En tot cas, ha dit el conseller, ara com ara en cap dels casos registrats consta que s'hagi produït cap delicte després de la punxada ni tampoc s'ha determinat què s'injecta a la víctima.

 

Elena ha reiterat que en cas de patir una punxada cal avisar els responsables del local, si és el cas, i denunciar-ho.

 

Velocitat a l'AP-7

Elena també ha respost a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, després que aquesta digués que el Govern espanyol no havia rebut cap proposta formal per part de la Generalitat per rebaixar la velocitat a l'AP-7. Segons el conseller, el Ministeri ja coneix la voluntat de la Generalitat per reduir a 110 quilòmetres per hora a tota la via i fins a 100 en deu trams.

 

Així, ha destacat que els tècnics del Departament i del Ministeri ho estan estudiant per veure si s'accepta o no. «Pensem que seria una bona mesura», ha dit tot demanant solucions per a l'AP-7 i defugint la polèmica.