Tot a punt per a la primera Fira Solidària del Col·lectiu Ona i Aire Projectes a Lleida

Imatge del cartell de la fira solidària

Imatge del cartell de la fira solidària | LleidaDiari.cat

 

La plaça Cervantes de Lleida acollirà aquest dissabte dia 27 d'octubre durant tota la jornada des de les 9.00 hores matí fins a les 19.00 hores de la tarda de la Primera Fira Solidària organitzada pel Col·lectiu cultural Ona i Aire Projectes on comptarem amb la presència de diferents paradistes, activitats i jocs pels més petits, concert en directe de cantautor Fustegueres i moltes més activitats per a tota la família.

 

Segons informen els organitzadors, els lleidatans que vulguin formar part de la fira podran gaudir de rifes, menjar, jocs i música per una bona causa: les malalties infantils. En aquest sentit, expliquen que aquesta fira s'organitza per a obtenir beneficis pels més petits de casa, «per aquells que més necessitem». Per aquest motiu, enguany han decidit oferir els beneficis al càncer infantil i a la leucèmia.

 

Diverses parades amb articles de tot tipus per a nens i mares

La jornada Firal començarà a les 9.00 del matí amb la instal·lació de les parades i està previst que durant tot el mati i tota la tarda hi hagi diverses activitats com pinta cares, treballs manuals i jocs per als més petits. Ja a la tarda es comptarà amb el concert de Fustegueres, així com també per a les mares que vulguin comptaran amb una parada d'ungles i depilació de celles a càrrec de LisNails. Tanmateix els assistents podran gaudir de les parades de roba infantil Little Art, joieria Gabriels, de productes Herboristeria i Tarot A cova da Meiga, Artesania al foc a mà de Pajarito NumNum, a càrrec de Bellesa Natural oferiran els seus serveis.

 

Finalment, els organitzadors de la fira destaquen el seu objectiu principal: la parada del llibre de «L'Ona i en Tururú», on es vendran els llibres i punts de llibre comptant amb l'autora d'aquesta obra solidària, Yolanda Blasco. També s'espera la presència de molts altres «amics i companys que ens acompanyaran amb aquesta iniciativa». Ja saps, si vols gaudir d'un dissabte diferent i formar part d'aquesta iniciativa solidària, no et pots perdre la Primera Fira Solidària organitzada pel Col·lectiu cultural Ona i Aire Projectes.