Tot a punt per a la 13a temporada del Laberint de Blat de Moro de Castellserà

Fotografia promocional

Fotografia promocional | LleidaDiari.cat

 

El Laberint de Blat de Moro de Castellserà obrirà portes de nou aquest divendres 12 de juliol per iniciar la seva 13a temporada. L'activitat seguirà tot l'estiu i clourà a finals de setembre, segons les condicions climatològiques. L'objectiu essencial de l'activitat és trobar el camí de sortida entre les rengleres de blat de moro. Però a aquesta missió, cada any, se li sumen altres proves a superar repartides per tot el Laberint.

 

Aquest any hi ha la novetat que s'ha canviat totalment el seu recorregut, on hi haurà la possibilitat que una vegada s'arribi en un punt concret, es podrà escollir o bé acabar el laberint o seguir el recorregut amb un nivell de dificultat superior. El Laberint es pot realitzar de dia i de nit. Si s'escull la segona opció, caldrà dur una llanterna per il·luminar els camins traçats al mig del cultiu. Es tracta d'una activitat apta per a tots els públics, ideal per fer en família, amics, en grup o individualment, només cal tenir ganes de passar una bona estona!

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Una de les activitats amb més acceptació durant els mesos d'estiu

En els darrers anys, el Laberint de Blat de Moro de Castellserà s'ha convertit en una de les activitats amb més acceptació durant els mesos d'estiu a les comarques de Lleida, oferint fins a 3 hectàrees de diversió, amb més de 2 km de passadissos. Es va inaugurar l'any 2006 i des de llavors, ja han passat pel laberint més de 50.000 persones. A més a més, la finca també ofereix la possibilitat de sopar. El preu de l'entrada és de 5€ per persona (3€ nens 3-10 anys) i si es vol acompanyar amb el sopar, el preu és de 19€ per persona (10€ nens 3-10 anys).

 

Castells de Lleida, empresa que gestiona les entrades al Laberint de Blat de Moro, és especialitzada en turisme actiu. Organitza, cada any, diverses activitats per a tots els públics de caràcter cultural on destaca l'activitat de l'Escape Castle al Castell de Montclar (www.escapecastleadventure.com). Per a més informació consultar a la pàgina web (www.castellsdelleida.com), a les xarxes socials @castellsdelleida o bé al telèfon 973402045.

 

També et poden interessar…