El Punt Jove d’Alcarràs celebra el seu primer aniversari amb una festa Holi

Imatge de la inauguració

Imatge de la inauguració | LleidaDiari.cat

 

Aquest pròxim divendres, 31 de maig, a partir de les 18.30 hores, Alcarràs celebra el primer aniversari de la creació del Punt Jove, el Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de la capital del Baix Segrià i alhora Oficina de Joventut municipal. Per a celebrar-ho, s'ha preparat una festa Holi amb música i pols de colors i un grup d'artistes locals pintaran un mural a la façana.

 

El Punt Jove, situat a la plaça de l'església d'Alcarràs, és un nou recurs creat per la regidoria de Joventut l'any 2018 que té com a objectiu oferir un servei d'atenció integral a les persones joves d'Alcarràs, prioritzant una atenció propera i personalitzada, a més a més de fomentar la cohesió social entre el col·lectiu i facilitar la comunicació entre les persones joves i l'administració.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Dotar els més joves d'eines per resoldre les seves inquietuds

Segons ha explicat la tècnica de Joventut, Victòria Parrot, «el que volem és dotar els més joves d'eines per resoldre les seves inquietuds en matèria de formació, treball i emprenedoria, habitatge, salut, cultura i oci, entre altres, i facilitar la tramitació i la gestió dels ajuts per afavorir la seva emancipació, amb una clara aposta pel treball comunitari i en xarxa».

 

Durant la celebració del primer any del Punt Jove també s'entregarà el premi al guanyador del Concurs Jove Cartell Nits a la Fresca i, de 19.00 a 22.00 hores, tindrà lloc l'elecció del pubillatge 2019-2020. Les primeres 150 persones s'emportaran dues bosses de pols de colors per participar en la festa Holi. Cal recordar que, actualment, el servei forma part de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil de Catalunya (XNEJ) i treballa per oferir al jovent un servei integral d'informació, orientació i acompanyament que permeti implementar projectes i activitats en diferents àmbits.

 

També et poden interessar…