Tot a punt per a la Festa Major de Castelldans

L'Ajuntament de Castelldans ja ho té gairebé tot preparat per a la Festa Major de la localitat que tindrà lloc del 6 a l'11 de setembre. La festa començarà, com és habitual, amb l'escala en Hi-fi organitzada pel grup de joves lo portal de Castelldans, el divendres a les 9 del vespre.

 

Entre les moltes activitats, destaca el concert del Grup de Versions Tremendos, que tindrà lloc el dijous a la matinada al pavelló. Per als més joves, l'oferta inclou els DJs locals Nis i Tanguetes, els dimarts i dimecres, DJ Laro el dijous; divendres, el grup de versions Band The Cool, el cantautor Baya Baye i el DJ Matt Lasong; i dissabte a la matinada, els DJs Monxo, Blazy i la xaranga Bsumeta.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Com a novetat, el divendres 9 de setembre, hi haurà una holi party a la pista de volley platja de la zona esportiva i al vespre visitaran la localitat els castellers 'Els Falcons de Vilafranca'. Per als que li agrada el ball, el plat fort el tindran amb l'orquestra Selvatana, que oferirà dimecres ball de tarda i concert de nit; dijous, el ball i el concert aniran a càrrec del Cafè Trio; divendres, La Band Gogh i dissabte Junior's.

Imatge de la festa major de Castelldans

Tot a punt per a la Festa Major de Castelldans | LleidaDiari.cat

 

La UE Castelldans s'encarregarà de la llonganissada 

La UE Castelldans s'encarregarà de la llonganissada de dimarts al vespre i el dissabte a les 6 de la tarda es disputarà la quarta edició del trofeu Emili Amill, entre la UE Castelldans i el CF Vallfogona de Balaguer. Per als més petits, també hi ha una àmplia oferta, amb la música del Marc Anglarill, dimecres; festa de l'escuma i fustes i fustetes, dijous; inflables, divendres i tobogan gegant, dissabte.

 

L'oficina jove de les Garrigues i l'associació de joves lo portal de Castelldans organitzen per dimecres una xerrada/taller contra les violències sexuals, dirigida als majors de 14 anys, al pavelló. El darrer dia tindrà lloc la projecció a la Sala de la Llar de la pel·lícula inspirada en la vida de Céline Dion, Aline, i al vespre l'actuació de Cristian Mòdol, que oferirà un repertori de música catalana.

 

L'artista local Digna Gros mostrarà del 7 al 10 de setembre al Centre de Serveis l'Esbarjo una exposició de vestits en homenatge als vestits de ball de tarda de les festes majors de poble, i el divendres i dissabte a les 8 del vespre en farà una visita guiada.