Sense Categoria

Tot a punt a la Seu d’Urgell per celebrar la segona edició del Festival del Joc del Pirineu

Avatar
  • novembre 1, 2017
  • 2 min read
Tot a punt a la Seu d’Urgell per celebrar la segona edició del Festival del Joc del Pirineu

La Seu d'Urgell ho té tot llest perquè arrenqui el 2n Festival del Joc del Pirineu que tindrà lloc dels pròxims divendres, dissabte i diumenge, tres, quatre i cinc de novembre, respectivament. Aquest certamen dedicat al joc, únic al Pirineu, organitzat per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i Cheap Films, està adreçat a totes les edats. Per segon any consecutiu, la sala Sant Domènec de la capital alturgellenca es tornarà a convertir en una gran ludoteca amb moltes activitats amb 'Ayudar jugando', l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat acollirà partides exclusives, el col·legi La Salle s'hi celebrarà novament una jornada sobre joc i educació al Pirineu, al Sant Hospital s'hi realitzarà un taller formatiu i la Biblioteca Sant Agustí acollirà una activitat familiar dedicada al joc. 

Com a novetat d'aquesta segona edició, es compta amb una aplicació mòbil que inclou tota la programació i informació, i per poder inscriure's per a participar en les partides exclusives d'aquest certamen. Val a dir que el Festival del Joc del Pirineu de la Seu d'Urgell és l'únic festival d'aquestes característiques de tot l'Estat que compta amb una app. El 2n Festival del Joc del Pirineu de la Seu d'Urgell obrirà en exclusiva les seves portes divendres 3 de novembre als centres eductius de la ciutat. Durant tot el dia hi 'aniran a jugar' alumnes de les escoles La Valira i Pau Claris, alumnes del col·legi La Salle, com també alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC), alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) i usuaris del Taller Claror.

 

També divendres, però a les set de la tarda, se celebrarà l'acte inaugural del festival amb les conferències de Pablo Giménez, fundador d'Ayudar Jugando, amb 'Jugar ens fa més humans'; i de Laura de Castellet, medievalista, amb 'El joc a la Seu en època medieval'. Aquest acte, que donarà el tret de sortida del festival, tindrà lloc a la sala la Immaculada de la Seu d'Urgell.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *