Sense Categoria

El Pump Track d’Aitona comença a rodar!

LleidaDiari
  • juliol 20, 2022
  • 2 min read

Aquest estiu el Pump Track d'Aitona ja serà una realitat. L'Ajuntament celebrarà aquest dijous 21 de juliol, a les 20 h, l'acte inaugural d'aquest nou equipament impulsat pel consistori i que permetrà ampliar i nodrir amb nou contingut l'oferta lúdico-esportiva que s'ofereix al municipi al llarg de tot l'any.

 

La inauguració serà oberta a tots els veïns i veïnes i durant la trobada hi haurà un taller de conducció de vehicles sense motor per la pista (bicicletes, patinets, monopatins…) i una exhibició de con-ducció de bicicletes a càrrec de Manel Ibars. A més, també es repartirà coca i xocolata entre tots els assistents; i els abonats a les piscines municipals podran gaudir d'una Nit de Piscina fins a les 23 h.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L'equipament s'ha habilitat al costat del parc infantil que hi ha a la zona poliesportiva, un espai cèntric del poble i una àrea concorreguda amb una localització immillorable per a una instal·lació d'aquestes característiques. Els treballs de construcció van començar durant el passat mes de maig i van acabar a finals del mes de juny amb una inversió per part de l'Ajuntament de 95.000 €.

El Pump Track d’Aitona comença a rodar! | Jordi Vinuesa

 

El Pump Track és un circuit tancat amb corbes peraltades

El Pump Track és un circuit tancat amb corbes peraltades, monticles i salts on has d'aprendre a bombar per aprofitar el teu propi impuls i les inèrcies que es generen. Té una superfície de 1.000 m² i s'ha construït amb acabat prèmium, ja que compta amb tota la superfície pavimentada amb asfalt i pintada amb slurry del mateix color i gespa artificial a totes les illes interiors.

 

Aquest circuit es pot utilitzar amb qualsevol vehicle amb rodes i sense motor (bicicletes, patinets, skate, patins…,) i no hi ha edat ni nivell per a aquest tipus de disciplina, ja que està enfocat a la pràctica esportiva de forma lúdica i gratuïta, sempre respectant les normes de seguretat. Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, valora que «som l'únic municipi del nostre entorn, juntament amb Alpicat, que compta amb una instal·lació com aquesta, destinada principalment al gaudi del col·lectiu juvenil».

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *