Pueyo considera una «bona notícia» que Lleida pugui entrar a la fase 1

Pla mitjà de l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo

L'alcalde ho veu un pas cap a la normalitat per raons de salut, socials i econòmiques | LleidaDiari.cat

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, considera una «bona notícia» que el Govern proposi a l'Estat que la Regió Sanitària de Lleida pugui entrar la setmana vinent a la fase 1 de la desescalada i ho veu com «un pas cap a la normalitat» que «cal fer amb tranquil·litat, prudència i serenitat».

 

L'alcalde de Lleida valora positivament la proposta per raons de salut, «perquè vol dir que el Govern considera segur fer aquest pas tenint en compte tots els paràmetres epidemiològics»; socials, «perquè constata que «els ciutadans han estat força disciplinats i han manifestat força sentit comú”, i econòmiques, «perquè el tancament de les activitats econòmiques, comercials i de l'hostaleria té uns costos i unes càrregues sobre els treballadors i empreses».

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Preocupació per alguns sectors productius de la ciutat

Pueyo ja va manifestar dijous passat els seus desitjos perquè la Regió Sanitària de Lleida pogués passar a la fase 1 del desconfinament a partir del 18 de maig. Així mateix, va expressar la «preocupació» de determinats sectors productius de la ciutat per no haver entrat a la fase 1 aquesta setmana, de la mateixa manera que la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. No obstant això va defensar que calia assumir la proposta del Govern i esperar una setmana més.