El PSC diu que exercirà d’oposició a Lleida de manera «ferma» però «constructiva»

Pla curt del candidat del PSC i alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa

Pla curt del candidat del PSC i alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa | LleidaDiari.cat

 

El PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha reiterat aquest dilluns que els resultats de la ciutat de Lleida, amb ERC com a primera força, dibuixen un nou escenari en el qual suposarà un pas a l'oposició pel partit. El primer secretari, Òscar Ordeig, ha dit que aquesta s'exercirà «de manera ferma però també de forma constructiva, pensant en la ciutadania.

 

El PSC ha valorat l'augment de la presència de grups municipals socialistes a la demarcaicó i, per tant, de la representació arreu del territori durant els quatre anys vinents. En especial, «els bons resultats obtinguts a la Val d'Aran», on Unitat d'Aran (UA) ha obtingut una àmplia majoria a bona part dels ajuntaments i «recupera el Conselh Generau, després de vuit anys».

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els municipis on més vots a rebut el PSC

El PSC ha estat la força més votada en els municipis de la Seu d'Urgell, Salàs de Pallars, Senterada, Tremp, Torre-serona, Montornés de Segarra, i UA ho ha estat a Es Bordès, Bossòst, Canejan, Les, Vielha e Mijaran i Vilamós. A la resta del territori, Ordeig ha apuntat que «el PSC ha mantingut o inclús millorat els resultats a les capitals de comarca, malgrat que en alguns casos això hagi suposat sumar una regidoria tot i haver sumat vots», i ha afegit que tant en els municipis que han guanyat com en els que no, «els socialistes oferim mà estesa a aquelles forces disposades a treballar pel progrés dels pobles i la ciutadania».

 

També et poden interessar…