Sense Categoria

El PSC denuncia el mal estat de parcs i jardins de la ciutat de Lleida

LleidaDiari
  • setembre 13, 2021
  • 2 min read
El PSC denuncia el mal estat de parcs i jardins de la ciutat de Lleida

El regidor del grup municipal socialista a la Paeria, Joan Queralt, ha denunciat aquest dilluns el mal estat en què es troben parcs i jardins de la ciutat de Lleida a causa de la falta de manteniment.
 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Joan Queralt ha posat com a exemple les deficiències als jardins de Jaume Magre i la Plaça Victorina Vila, així com a la passarel·la del Call Jueu, a la Cuirassa, i a la zona de Copa d’Or. Per aquest motiu, el representant del grup municipal socialista exigeix a l’equip de govern municipal destinar les inversions necessàries per restaurar els elements danyats i elaborar un pla de manteniment del patrimoni de la ciutat de Lleida.

 

El PSC denuncia el mal estat de parcs i jardins de la ciutat de Lleida

El PSC denuncia el mal estat de parcs i jardins de la ciutat de Lleida | LleidaDiari.cat

Es reben queixes constants

Joan Queralt ha expressat que «són constants les queixes que rebem de les veïnes i dels veïns de tots els punts de la ciutat, que parlen d’una deixadesa generalitzada» i ha lamentat que «no es posi remei a les contínues peticions que arriben per dur a terme les inversions necessàries per a la preservació dels carrers i del patrimoni». 
 

El regidor del grup municipal socialista, que ha recordat les problemàtiques en quant a la falta d’il·luminació en diferents punts de la ciutat com a la Mariola i Cappont i la presència de plagues d’animals, exigeix a l’equip de govern municipal d’ERC i Junts, «que actuï de manera decidida i deixi de mirar cap a un altre costat».
 

«Tenim la ciutat de Lleida abandonada i deixada mentre l’equip de govern municipal s’ha quedat de braços creuats», ha afirmat Joan Queralt, que s’ha preguntat si l’equip de govern municipal està invertint els diners suficients en matèria de neteja i il·luminació i de preservació del patrimoni.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *