Sense Categoria

Ha amagat la Paeria informació sobre l’alberg de Pardinyes? El PSC s’ho planteja!

LleidaDiari
  • setembre 7, 2022
  • 3 min read
Ha amagat la Paeria informació sobre l’alberg de Pardinyes? El PSC s’ho planteja!

La regidora del grup municipal socialista a l'Ajuntament de Lleida, Carme Valls, ha preguntat aquest dimarts al govern municipal de la Paeria si va amagar informació sobre el projecte de l'alberg de Pardinyes al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC).

 

Carme Valls ha demanat al bipartit d'ERC i Junts que doni les explicacions necessàries al voltant del contenciós administratiu presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per part del COAC, que considera que la Paeria hauria pogut vulnerar la normativa en la tramitació del projecte de l'equipament i que hauria pogut perjudicar el seu accés a la justícia.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de la regidora Carme Valls

El PSC demana explicacions a la Paeria per haver pogut amagar informació sobre l'alberg de Pardinyes | LleidaDiari.cat

 

A qui es va reclamar la informació

En el transcurs de la Comissió per la Transparència, Carme Valls s'ha adreçat al govern municipal de la Paeria perquè expliqui «a qui es va reclamar la informació sobre el projecte de l'alberg i el perquè la Paeria no contesta la demanda del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya». Carme Valls, que ha recordat que el COAC és una institució «de molt prestigi i de reconeixement», ha dit que «les acusacions contra l'actuació de la Paeria per no facilitar les informacions necessàries són molt greus i per les quals algú hauria de donar explicacions i, si es donés el cas, assumir responsabilitats».

 

Carme Valls, que també ha preguntat si l'alcalde de Lleida es va reunir amb el COAC, ha demanat al bipartit d'ERC i Junts que expliqui si ha encomanat als serveis jurídics de la Paeria un informe sobre si s'ha vulnerat la Llei d'Arquitectura de Catalunya i la Llei de Contractació del sector públic.

 

El PSC demana la compareixença del regidor d'Urbanisme per fer discursos inexactes i poc concretes

Durant la comissió per la Transparència, el grup municipal socialista també ha demanat la compareixença del regidor d'Urbanisme de la Paeria per fer declaracions poc concretes i inexactes. En aquest sentit, el PSC es pregunta si el regidor d'Urbanisme pren decisions polítiques a partir dels vots que té a cada zona, en referència a unes presumptes declaracions que hauria pogut fer a afectats per l'ampliació del polígon industrial de Torreblanca. Finalment, el PSC també considera insòlit que l'alcalde de Lleida no assisteixi aquest dimarts a la tarda a un acte de l'Associació Espanyola Contra el Càncer organitzat a la ciutat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *