Cultura

proves

LleidaDiari
  • octubre 28, 2022
  • 2 min read
proves

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

fdgfdgdfgd

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El conseller de Salut, Manuel Balcells, ha dit que cal esperar un hivern «complicat» epidemiològicament parlant, per la coincidència de la grip, la covid i altres virus, com el sincital infantil. Tot i això, ha afegit que no es preveu que sigui «de gran agressivitat» des del punt de vista de la patologia provocada per la covid.

Davant d’això, ha convocat el Consell Assessor de la covid per trobar un consens sobre la situació i possibles escenaris, segons ha explicat a Catalunya Ràdio. Entre d’altres, ha assegurat que no pressionarà per retirar la mascareta al transport públic. Ha alertat també que sense pressupostos s’hauria de fer «mans i mànigues» per respondre a les necessitats.

Davant d’això, ha convocat el Consell Assessor de la covid per trobar un consens sobre la situació i possibles escenaris, segons ha explicat a Catalunya Ràdio. Entre d’altres, ha assegurat que no pressionarà per retirar la mascareta al transport públic. Ha alertat també que sense pressupostos s’hauria de fer «mans i mànigues» per respondre a les necessitats.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *