Societat

Atenció estudiants: Impulsen una prova pilot del programa Erasmus+

El projecte permet que els alumnes puguin realitzar pràctiques a l'estranger durant un període d'entre 32 i 62 dies

Marta Romera
  • gener 7, 2023
  • 2 min read
Atenció estudiants: Impulsen una prova pilot del programa Erasmus+

El Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha impulsat una prova pilot del programa Erasmus+ amb l’objectiu que se’n puguin beneficiar els estudiants de Formació Professional. El nou programa permet que els alumnes d’FP puguin realitzar pràctiques a l’estranger durant un període d’entre 32 i 62 dies. Les persones beneficiàries rebran una beca per cobrir l’allotjament, la manutenció, el viatge d’anada i tornada i altres costos derivats de la mobilitat. El període de sol·licituds estarà obert entre el 9 i el 31 de gener. Tot plegat compta amb un pressupost de 126.725,40 euros, que es distribuirà en funció de les demandes presentades fins a exhaurir-se.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El Departament d’Empresa i Treball també preveu realitzar un seguiment individualitzat de cada participant. Els beneficiaris podran demanar un import fix per suport lingüístic per aprendre l’idioma del país de destinació. També es preveu finançament addicional per a les persones amb necessitats especials. Les estades d’aquesta primera convocatòria s’hauran de fer entre el 10 d’abril i l’11 de juny d’aquest any. El nou programa també permet que el personal vinculat als centres de formació pugui fer estades a l’estranger d’una setmana per millorar el seu perfil professional.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *