Sense Categoria

Com protegir els més petits de casa de les altes temperatures i els cops de calor

LleidaDiari
  • setembre 9, 2022
  • 3 min read
Com protegir els més petits de casa de les altes temperatures i els cops de calor

Tot i que sembla que amb l'inici del calendari escolar ja s'hagi acabat l'estiu, el cert és que encara queden unes setmanes d'altes temperatures i calor. L'ambient ja no és el mateix i els termòmetres sembla que comencin a donar una treva durant les nits, això no obstant, la prevenció de cops de calor pels més petits de casa encara és essencial.

 

És important que tinguin una bona protecció davant la sufocant calor, ja que passen moltes hores jugant a l'aire lliure i, sense adonar-nos, poden patir conseqüències força molestes per la seva salut. La protecció solar de 50 hauria de ser una regla obligatòria per a tots aquells infants que passen llargues hores jugant al pati i que l'enllacen amb els parcs infantils de la tarda.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Una bona protecció és una garantia que la pell està protegida i que poden jugar amb més tranquil·litat i seguretat envers la salut del seu cos. L'ús de gorres, viseres o samarretes de màniga curta per endavant de les de tires, són també una bona opció per a protegir-los al màxim de les hores de més exposició solar.

Imatge d'un gronxador

Protegir els més petits quan juguen a l'aire lliure és essencial per a la seva salut | Pixabay

 

La hidratació i una bona alimentació

Finalment, i tal com ja hem anat recomanant en anteriors articles, la hidratació i una bona alimentació, són essencials perquè no pateixen una deshidratació. Fruita fresca com préssecs, síndria, meló o figues poden ser un bon exemple de berenar ràpid, deliciós i molt nutritiu. Per a fer més atractiva l'aigua també es poden utilitzar ampolles amb motius infantils o introduir dins trossets de fruita que les facin més divertides a la vista. 

 

Finalment, i no menys important, escollir espais i parcs on no toqui de ple el sol en les hores més compromeses de calor, és també una bona eina per esquivar els possibles efectes de les temperatures estivals. Buscar l'ombra i deixar els espais sense protecció per a últimes hores de la tarda, pot convertir-se en un recurs fàcil de buscar i que ens pots salvar de molts problemes. La prevenció en la salut és essencial per a gaudir-la en plenitud i, si es parla dels més petits de casa, mai és suficient per a garantir que gaudeixen de la infantesa que es mereixen.

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *