Ja es coneix la proposta guanyadora dels pressupostos participatius de les Borges

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha anunciat aquesta setmana que la construcció d’un lavabo públic al parc del Terrall ha estat la proposta guanyadora d’aquesta edició dels Pressupostos Participatius 2022-2023 de la capital de les Garrigues. Està previst que la iniciativa, que ha rebut un total de 83 suports, s’executi durant aquest 2023.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La capital garriguenca ha finalitzat la fase de votacions dels seus tercers pressupostos participatius amb un total de 410 suports, entre totes les iniciatives que s’han votat. La proposta més votada ha estat la construcció d’un lavabo públic al parc del Terrall, una iniciativa que ha rebut 83 suports, seguida de la proposta per posar més papereres, bancs i arbres per millorar l’ombra als carrers més amples de les Borges, que ha rebut 74 suports. Igualment, destaca la proposta per millorar els vestidors de les piscines municipals, amb 68 suports.

 

Els ciutadans majors de 16 anys empadronats a la localitat van poder votar fins a tres propostes finals entre les vuit que van quedar finalistes. El procés va ser organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques, que aquest any va formar part del pla pilot de la plataforma Decidim Catalunya a les comarques de Lleida i Tarragona.