Si t’agrada la gastronomia i el vi, no et perdis aquesta proposta del Parador de Lleida
La campanya ha començat al gener amb el Celler de Sanui
Marta Romera
gener 27, 2023
3 min read
Imatge de la proposta gastronòmica al Parador de Lleida / LleidaDiari.cat
El Parador del Roser ha iniciat aquest gener l’acció ’12 Mesos, 12 Cellers’ per promocionar la DO Costers del Segre dedicant cada mes a un celler de la Ruta del Vi de Lleida amb un maridatge. El primer ha estat el Celler de Sanui de Lleida, de la subzona Segrià. Amb aquesta campanya, el restaurant del Parador, membre de la Ruta del Vi, promocionarà’ l’enoturisme amb una carta exclusiva dels vins participants, degustacions, i fins i tot visites gratuïtes als cellers participants, fent que cada mes sigui un celler de la DO Costers del Segre el protagonista. El programa d’activitats inclou un sopar maridatge amb els vins del mes cada darrer dijous de mes.
TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!
Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida i la DO Costers del Segre destaca «la importància d’explicar els vins locals al voltant del territori». Mentre que Miquel López, director del Parador, ha defensat la promoció del vi Costers del Segre com un recurs turístic més per a tots els clients del restaurant.
La campanya ha començat al gener amb el Celler de Sanui de Lleida (subzona Segrià); i per ordre, els següents seran: Vila Corona de Vilamitjana (subzona Pallars), Vall de Baldomar (subzona Artesa), Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Raimat de Raimat (subzona Raimat), Lagravera d’Alfarràs (subzona Segrià), Cérvoles de la Pobla de Cérvoles (subzona Garrigues), Costers del Sió de Balaguer (subzona Artesa), Tomàs Cusiné del Vilosell (subzona Garrigues), Analec de Nalec (subzona Vall del Riucorb), Clos Pons d’Albagés (subzona Garrigues) i Castell del Remei (subzona Urgell).
A més, cada mes, el Parador habilita un espai amb l’objectiu d’exposar els vins del celler seleccionat perquè clients del restaurant i hostes de l’hotel puguin conèixer i familiaritzar-se amb les marques de vi lleidatanes. D’altra banda, els comensals del restaurant que optin per una ampolla del vi dels recomanats seran obsequiats amb una visita guiada gratuïta al celler escollit. L’últim dijous de cada mes hi haurà un sopar degustació maridat amb els vins del ‘celler del mes’.
Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida.
El meu Linkedin